Hos Kreds 57 Ferslev-Skibby er det en kerneværdi, at der skal være plads til alle og at vi vil tilbyde lokalsamfundet aktiviteter som afspejler vores vision at tilbyde aktivitet og samvær til flest mulige borgere i vores nærområde. Derfor besluttede vi at opstarte aktiviteten ”Hornsherred Mountainbike Kreds 57”. Derfor har vi besluttet at opstarte aktiviteten ”Hornsherred Mountainbike Kreds 57”.

Det sociale, fællesskabet og hyggen er i centrum for denne aktivitet, og man behøver ikke at have kørt på mountainbike tidligere for at deltage. Tværtimod.

Vi opfordrer folk, som er helt grønne, til at møde op og være med. Og har man ikke en cykel, så kom og hils på alligevel og se hvem vi er. Vi har MTB cykler du kan leje billigt inden du eventuelt anskaffer en selv eller vil prøve det sidste nye inden du køber en ny.

Hornsherred Mountainbike Kreds 57 Ferslev-Skibby er for alle som holder af at spise sig mæt om aftenen og måske fylder godt til i landskabet. Hos os handler det ikke om at tabe sig eller tælle kalorier. Vi tæller kun smil, hyggelige stunder og ligeværdigt social samvær. Vi holder også gerne en ekstra pause undervejs for at fortælle et par gode røverhistorier, og vi vil gøre meget ud af, at skabe noget hygge og fællesskab efter vores cykelture.

Vi kaster os ikke ud på udfordrende single track, men kører rolige ture på skovveje, stier og steder, hvor vi alle kan være med. Vi holder pauser undervejs – efter behov – og sørger for, at der også er tid til at hyggesnakke sammen.

Er du interesseret? Har du spørgsmål? Er du nysgerrig og vil gerne følge lidt med på sidelinjen? kan du besøge vores facebookside her… eller kontakte enten Henrik Kirkestrup eller Henrik Caspersen her…

Ved tilmelding indbetales der kontingent. Først herefter er medlemsskabet aktiveret.

Bankoplysninger: Reg. nr.: 2670 Kontonr.: 6877 328 722 (Nordea).

 

Besøg også Ferslev Kreds 57 hjemmeside her….